ANMÄLNINGAR LÄGER

vinter&vårläger Församlingen erbjuder övernattningsläger för skolbarn
Dagar fulla med äventyr, lek, pyssel, gemenskap, andakt och vila. Vi sportar, leker ute och inne, funderar, sjunger och pysslar. Med på lägret ryms 30 barn. Lägret leds av vuxenledare och hjälpledare.
Alla läger hålls på Pellinge kurscentrum. Lägeravgift 38 €.

Anmälan till läger sker elektronisk. Anmälningen öppnar 12 januari. Genom att klicka på önskat läger här nedan så öppnar sig anmälningsblanketten:

Vårläger för åk 5-7, 23-25.3 2018

Vårläger för åk 1-4, 20-22.4 2018   Lägret är fullsatt.

Anmälning till SOMMARENS LÄGER börjar 15.3. Klicka på det läger du önskar göra en anmälan till. För att få svensk text till anmälningsblanketten tryck på ”på svenska” uppe i högra hörnet. Kom ihåg att svara på alla frågor som är märkta med en stjärna.
Mera info per e-post: henna.liljestrom(a)evl.fi, eller per telefon: 019-6611243 (säkrast svarar vi tisdag-torsdag kl. 14-16)

Anmälan till dagläger på Mariagården för åk 0-2, 4-15.6, måndag-fredag

Barnen kommer till Mariagården (Slingervägen 1) med egen skjuts kl. 9 och avhämtas kl. 16 från samma plats. På lägret serveras lunch och mellanmål.
Under dagen är vi mycket utomhus, så utrusta barnet med kläder enligt väder. Lägeravgift 60€

Anmälan till övernattningsläger på Pellinge för åk 5-7, 28-30.7

Övernattningsläger på Pellinge för åk 1-4, 31.7-2.8 är FULLSATT.

Övernattningslägren är fulla med äventyr, lek, pyssel, gemenskap, Det är bra om barnet är van att sova på annan plats än hemma. Med på lägret ryms 30 barn. Lägret leds av vuxenledare och hjälpledare. Lägren hålls på församlingens lägergård på Pellinge. Lägeravgift 38 €.

Alla anmälda får i god tid före lägret ett brev på posten som innehåller detaljerad information om lägret.

till början