logo

ANMÄLNINGAR LÄGER

ANMÄLNINGAR LÄGER

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAAnmälan till SKRIFTSKOLAN 2018 har upphört 12.11. Det är ändå inte försent att ännu komma med, men du får finna dig i de platser som finns kvar. Kontakta mats.fontell@evl.fi, så får du länken till den elektroniska anmälningsblanketten.
Observera att alla frågor märkta med stjärna behöver besvaras. Observera också möjligheten till tilläggsinformation gällande gruppval, specialbehov mm. Om blanketten öppnar sig på finska så klicka på ”svenska” längst upp till höger! mari.puska(@)evl.fi eller mats.fontell(@)evl.fi svarar på frågor gällande skriftskolan.

höst&vinterläger

Församlingen erbjuder övernattningsläger för skolbarn
Dagar fulla med äventyr, lek, pyssel, gemenskap, andakt och vila. Vi sportar, leker ute och inne, funderar, sjunger och pysslar. Med på lägret ryms 32 barn. Lägret leds av vuxenledare och hjälpledare.
Alla läger hålls på Pellinge kurscentrum. Lägeravgift 38 €.
Barn i åk 3 kan välja om de vill delta med yngre eller äldre deltagare – men bara ett läger.
Anmälan till läger sker elektronisk. Anmälningsblanketten kommer fram när du klickar på lägret här nedanför.
För att få svensk text till anmälningsblanketten tryck på ”på svenska” uppe i högra hörnet. Kom ihåg att svara på alla frågor som är märkta med en stjärna.
Mera info per e-post: henna.liljestrom(a)evl.fi, eller per telefon: 019-6611243 (säkrast svarar vi tisdag-torsdag kl. 14-16)

17-19.11 SoS (Läger för åk 6-7) Kontakta direkt mats.fontell@evl.fi om du ännu vill med!
8-10.12 Adventsläger för åk 3-5

till början