Evenemang för hela familjen tillsammans

Här hittar du de evenemang som vi ordnar för hela familjen.

Mamma med barn som bläddrar i en bok.

Familjeträff

Familjeträff ordnas i Domprostgårdens huvudbyggnad På torsdagar kl. 9 - 11:30 från 18.8. Barn är välkomna, tillsammans med någon vuxen, för att träffa andra, leka och vara med på en andaktsstund som hålls av barnledare. Vi bjuder er på kaffe/te/saft med tilltugg. Kom när ni vill. Ingen förhandsanmälan. (rytmiken, som nedan nämns, hålls samma förmiddag som familjeträffen, i rummet bredvid.)

Familjekväll

I höst ordnas igen mysiga familjekvällar i Domprostgårdens huvudbyggnad. Kom med och njut av god mat tillsammans och träffa och diskutera med andra familjer i samma livssituation! Familjekvällarna hålls tisdag 13.9, onsdag 12.10 och måndag 7.11 kl. 17:30-19. Vi börjar med vegetarisk middag. Ledare är Kerstin Eklöf och Fredrik Geisor. Hjälpledare finns på plats för att leka med barnen. Anmäl er senast två dagar innan familjekvällen till Kerstin.

Kläder som hänger på bygel.
Loppis på Domprostgården

Familjeläger på Pellinge 23-25.9.2022

Kom och ha roligt tillsammans med familjen på ett avslappnat familjeläger på Pellinge kursgård! Vi bjuder på mångsidigt program. Vi diskuterar, pysslar, badar bastu och leker. Vi firar andakt, sjunger och äter god mat. Vi har också eget program för vuxna, ungdomar och barn. Närmare information om anmälning och lägeravgift finns på webbsidan. Anmälningstid: 18.8 - 7.9.

Yhdessä - Tillsammans

Onsdag 8.9 kl. 9:30-11:30 ordnas det traditionella Yhdessä-Tillsammans-jippot ute på Domprostgården. Det tvåspråkiga jippot är ett samarbete mellan de evangelisk-lutherska församlingarna i Borgå, Borgå stad och andra aktörer som erbjuder tjänster för Borgås barnfamiljer. Ta gärna med en picknick-filt och kom och njut av trevligt sällskap, lekar, pyssel och andra roliga aktiviteter. Vi bjuder även på något smått och gott. Parkering på Kyrkotorget och på Borgbackens parkeringsplats. FAMILJERNAS HÖSTUTFÄRD Under höstlovet, torsdag 20.10, ordnas en rolig dagsutfärd för barnfamiljer, till en annan, närliggande stad. Mer info kommer senare på webbsidan och Facebook.

Loppis för barnfamiljer

Lördag 20.8 kl. 10-16 ordnas på Domprostgården ett stort lopptorg för barnfamiljer, som en del av Borgå Gårdsloppisar som hålls runt om i gamla stan. Välkommen och shoppa eller kom med och sälj allt begagnat som barnfamiljer kan tänkas behöva! För att boka en gratis säljplats, skicka e-post till Jenni Antila senast 14.8. Evenemanget är både inomhus och ute på gården. FILM I DOMPROSTGÅRDEN Fredag 28.10 blir det Filmkväll i Domprostgården. Vi skapar en riktig bio-stämning med biljetter, popcorn och annat roligt! Filmen lämpar sig för alla åldrar. Mer info kommer senare på hemsidan och Facebook.