DE VACKRASTE JULSÅNGERNA

De vackraste julsångerna 2018

Jenni Haukio är beskyddare för De vackraste julsångerna.

– Sången Varpunen jouluaamuna (Sparven på julmorgonen) som ifjol framröstades som den vackraste finska julsången, beskriver det djupaste budskapet om vårt gemensamma ansvar med orden när du bjöd ditt bröd åt den fattige, bjöd du det åt din egen bror. Vi är alla varandras systrar och bröder såväl här hemma som internationellt. Världens barn är våra egna. När vi hjälper ett barn hjälper vi samtidigt ett helt samhälle. Just detta handlar julens budskap om – att älska och att bli älskad och att ingen lämnas ensam, säger Jenni Haukio.

Läs Jenni Haukios hälsning på https://kauneimmatjoululaulut.fi/sv/jenni-haukio-ar-beskyddare-for-de-vackraste-julsangerna-2018/

De vackraste julsångerna ljuder i år för världens barn
De medel som samlas in från De vackraste julsångerna används för att barn i 15 olika u-länder skall få utbildning, hälsovård och omsorg.

Vi stöder speciellt de allra mest utsatta barnen, som flickor, funktionshindrade och barn från diskriminerade minoritetsgrupper.

Konkreta berättelser om barn som fått hjälp finns på: https://kauneimmatjoululaulut.fi/sv/berattelser/

På följande ställen ordnar vår församling DE VACKRASTE JULSÅNGERNA

On 28.11 kl. 18 Hemgården, Söderveckoski, lotteri, försäljning av bakverk mm, kaffeservering, Smeds, Tollander

To 29.11 kl. 18.30 S:t Olofs kapell, Pellinge, Wilén, Söderström, Margit Westerlund