må 17.2 kl. 08.30 - kl. 10.30

Sampovägens klubbrum

Välkommen till stolfysio med fysioterapeut Jussi Haapatalo från Borgå stad därefter fortsätter vi med morgongröt i gott sällskap.

Vår populära samarbete med finska församlingen och Borgå stad fortsätter i Sampovägens klubbrum vid Vårberga köpcentrum. Vi börjar med stolfysio  kl. 8.30 med fysioterapeut Jussi Haapatalo från Borgå stad och efter det äter vi gröt och avnjuter kaffe tillsamman. Diakoniarbetare Ulrika Lindholm-Nenonen medverkar.

Porvoon suomalainen seurakunta

må 24.2 kl. 8.30 -10.30