Högmässa i Borgå domkyrka

sö 8.3 kl. 12.15 - 13.15
Bild av Borgå domkyrka.
Borgå domkyrka

Inkommande söndag firar vi högmässa med temat "Bön och tro." Genom att bota sjuka och förlåta syndare kämpade Jesus mot mörkrets krafter. Denna söndag är det färdtjänst till högmässa som handhas av Åsa Eriksson.

Inkommande söndag firar vi högmässa med temat "Bön och tro." Genom att bota sjuka och förlåta syndare kämpade Jesus mot mörkrets krafter. Vi förenar oss i denna kamp genom tro och bön.

Kom med på mässan kl. 12:15 i domkyrkan så får du höra mera.  Linus Stråhlman predikar och Claus Ståhlberg är liturg. Reidar Tollander är kantor. Marit Björkbackas gudstjänstgrupp har varit med och planerat och deltar i olika uppgifter.

I högmässan sjungs psalmerna 171, 902, 914 och 844.

Kollekten tillfaller kristet arbete bland barn i församlingarna i Borgå stift genom Församlingsförbundet r.f.

Stanna gärna på lite kaffe eller te efteråt.

Välkomna med!