Högmässa i Domkyrkan

sö 2.8 kl. 12.15 - sö 2.8 kl. 13.15
Borgå domkyrka

Högmässa firas i Domkyrkan nionde söndagen efter pingst.

Inkommande söndag den 2 augusti, nionde söndagen efter pingst, har som tema Sanning och sken. En kristen människa måste kämpa för att skilja sanning från lögn och rätt från orätt. Om hon känner Gud och frågar efter hans vilja leds hon fram till sanningen.

I Domkyrkans högmässa predikar Hanna Eisentraut-Söderström. Mats Lindgård är liturg och Eric-Olof Söderström kantor. Anita Virtanen medverkar i olika uppgifter.

Kollekten insamlas till förmån för att trycka upp och dela ut Nya testamenten i svenskspråkiga skolor i Finland samt på swahili i Tanzania genom Gideoniterna i Finland r.f.

Högmässan börjar kl. 12.15. Dörrarna öppnas ca 20 minuter före högmässan inleds.

Välkommen att dela högmässan med oss! 170 personer får delta i mässan. Kom ihåg säkerhetsavstånd. Inga handskakningar och kramar.

Borgå svenska domkyrkoförsamling