Strömmad gudstjänst

sö 20.12 kl. 12.15 - 13.15
Grankvistar med texten Gudstjänst strömmas 20.12.kl. 12.15.
Borgå domkyrka

Strömmad gudstjänst firas den fjärde advent.

På söndag tänder vi det fjärde adventsljuset. Den stora födelsedagsfesten närmar sig. Tillsammans med Maria får vi förbereda oss på det som om några dagar ska ske i Betlehem. Hela mänsklighetens försonare och fredsfurste ska snart bli född!

Gudstjänsten strömmas från Borgå domkyrka kl.12.15 och du kan delta via denna länk som går till Youtube.Öppna länk i ny flik

Vi sjunger sångerna och psalmerna 53:1,2,4 Kristus är världens ljus, 837:1,6,7 O kom, o kom, Immanuel och 877 Halleluja! Ditt lov vi sjunger. Pauliina Kallio medverkar med sång. Eric-Olof Söderström spelar piano och orgel.

Medlemmar från Marit Björkbackas gudstjänstgrupp medverkar i olika uppgifter. Liturg och predikant är Hanna Eisentraut-Söderström.

Borgå svenska domkyrkoförsamling