Strömmad gudstjänst

sö 24.1 kl. 12.15 - 13.00
Borgå domkyrka

Strömmad gudstjänst från Borgå domkyrka. Strömmad Gudstjänst firas via webbplatsen och via Facebook Borgå svenska domkyrkoförsamling.

Inkommande söndag 24.1.2021 firar vi tredje söndagen efter trettondag med temat Jesus väcker tro.

Jesu offentliga verksamhet har börjat. Genom att undervisa och bota sjuka uppenbarade Jesus sin gudomliga härlighet. Han gjorde under, och många kunde vittna om hans makt. Därför väcktes både judar och hedningar till tro på honom som hjälpare och frälsare. I tron har en kristen människa en fast grund för sitt liv. Den här söndagen kan kallas därför trons söndag.

Gudstjänsten börjar kl. 12.15. Du kan delta i den strömmade gudstjänsten via Youtube.Öppna länk i ny flik

Medverkande i gudstjänsten är Reidar Tollander, kantor och organist, och Mats Lindgård, liturg och predikant. Vi sjunger psalmerna 945; 344 och 26. I gudstjänsten framför Reidar Tollander musikstyckena Wir glauben all an einen Gott (J.S. Bach) och From the South Sea Island (A.Ridout) på orgel och solosången Ave Maria (C. Saint-Saëns).

Borgå svenska domkyrkoförsamling