Strömmad gudstjänst kl. 12.15

sö 28.2 kl. 12.15 - sö 28.2 kl. 13.15
Borgå domkyrka

Strömmad Gudstjänst firas via webbplatsen och via Facebook Borgå svenska domkyrkoförsamling.

Inkommande söndag 28.2. kl. 12.15. strömmar vi vår gudstjänst från Domkyrkan. Du är varmt välkommen att delta i gudstjänsten från din hemsoffa.

Gudstjänsten strömmas denna länk på Youtube.

Elefteria Apostolidou är ansvarig präst för gudstjänsten och Anne Hätönen är kantor.

Stina Särkkä medverkar i förbön.

Temat på andra söndagen i fastan är bön och tro. Jesus kämpade mot mörkrets makter genom att bota sjuka och förlåta syndare. Denna kamp är förenad med bön och tro. Bön är också vårt viktigaste verktyg som kristna, och det bästa sättet att hålla kontakt med Gud mitt i livets prövningar.

I gudstjänsten sjunger vi följande psalmer: 844: 1, 2, 6 och 936

Kollekten tillfaller Församlingsförbundet för att stöda och inspirera frivilliga och förtroendevalda i i församlingarna i Borgå stift.

Borgå svenska domkyrkoförsamling