Strömmad gudstjänst

sö 9.5 kl. 12.15 – 13.00

Borgå domkyrka

Strömmad gudstjänst på morsdagen

Du är välkommen att delta i en strömmad gudstjänst via länken till Youtube.Öppna länk i ny flik

Bönen är vårt hjärtas kontakt till Gud. Ibland är bönen uttryckt i kristallklara ord, ibland ett svammel, ibland tystnad, och ibland är vår bön bara en tvekande längtan.

Söndagen kallas i kyrkan för bönsöndagen och Jesus ger oss de klassiska orden: ”Be, så skall ni få. Sök, så skall ni finna. Bulta, så skall dörren öppnas.” Vi får vända oss till honom med alla våra böner.

Välkommen att delta i den strömmade gudstjänsten med oss kl. 12:15. Länken till strömningen hittar du på www.domkyrkan.fi och på vår Facebooksida.

Vi sjunger psalmerna 917, 325 och 813. Reidar Tollander är kantor och Andreas Lundgren leder gudstjänsten.

Borgå svenska domkyrkoförsamling