Festmässa på teckenspråk och svenska i Domkyrkan

sö 12.9 kl. 12.15 - 13.15
Borgå domkyrka

Välkommen på festmässa i Domkyrkan på teckenspråk och på svenska.

Välkommen till Festmässa på teckenspråk och svenska sö 12.9.2021 kl. 12.15 i Domkyrkan. Temat "Guds omsorg" handlar om att den som tror på Gud inte behöver bekymra sig för allt möjligt. Vår himmelske Far tar hand om oss så att vi kan koncentrera oss på det som är mest nödvändigt.

Den här tvåspråkiga mässan förrättas på teckenspråk och svenska. Mässans olika delar leds av prästerna Maria Lindberg och Rebecka Stråhlman som använder teckenspråk och Tuija Wilman som talande liturg. Kantor Anne Hätönen leder sången och ansvarar för musiken. Vi sjunger psalmerna 153, 921, 390, 874, 947. De övriga medverkande är Emma Gustavsson, liturgisk dans, Lai Ha Tang, solosång, Oscar Lönnholm, förbön, teckespråkstolken, kyrkvärdar är Ann-Britt & Fride Hedman och Anita & Henry Virtanen som välkomnar oss vid ingången och medverkar under predikan. Kollekten bärs upp till Studentmissionen.

Mässan strömmas också via denna Youtue-länk.Öppna länk i ny flik

Välkommen på kyrkkaffe i Brobacksstugan efter mässan.

Borgå svenska domkyrkoförsamling