Högmässa i Domkyrkan

sö 31.10 kl. 12.15 - 13.15
Borgå domkyrka

Högmässa firas i Domkyrkan 23 söndagen efter pingst

Inkommande söndag 31.10.2021 kl. 12.15 firar vi högmässa i Borgå domkyrka. Söndagens tema handlar om förlåtelsen och den ömsesidiga kärleken. Hela vårt liv är beroende av den förlåtelse som vi får genom Kristi korsdöd. Den kallar oss att möta våra medmänniskor med värme, kärlek och förlåtelse. När vi lever så, kan Guds rika gåvor komma till synes i våra liv.

Elefteria Apostolidou är liturg och Marina Smeds predikar. Eric-Olof Söderström är kantor och ansvarar för musiken. Gaudeamuskören sjunger under ledning av Reidar Tollander. Anita Virtanen och Pelagia Mitsitsou medverkar som textläsare och förebedjare.

Kollekten går till Domkyrkoförsamlingens fond för att understöda fritt församlingsarbete. Kollekt kan också uppbäras via MobilePay under mässan. Du hittar instruktioner på vår hemsida domkyrkan.fi.

I högmässan sjungs följande psalmer: 553, 286, 461, 904 och 471:1,4.

Kom och upplev gemenskap med Herren och varandra!

Idag slutar sommartiden.

Borgå svenska domkyrkoförsamling