Kvinnoweekend på Siikaniemi kursgård i Lahtis 20.-21.11.

lö 20.11 kl. 11.00 - sö 21.11 kl. 13.00
Ljus på en stol.
Siikaniemi kursgård i Lahtis

Välkommen med på Kvinnoweekend på Siikaniemi kursgård i Lahtis 20.-21.11. Weekenden riktar sig till kvinnor i alla åldrar och erbjuder meningsfulla möten och egen tid.

Välkommen med på Kvinnoweekend på Siikaniemi kursgård i Lahtis 20.-21.11.

Drop in: på lördag kl.11-12 – gemensam lunch börjar kl. 12

Hemfärd: på söndag efter lunch vid 13-tiden

Vår gästtalare Pia Kummel-Myrskog (FMS) håller seminarium och leder diskussion.

En hälsning av henne: "Jag heter Pia Kummel-Myrskog och jobbar på Finska Missionssällskapet som biträdande chef för utrikesavdelningen. Jag är präst. På nittiotalet bodde jag några år i Venezuela och för två år sedan studerade jag teologi i Mexico. Jag upptäckte att det finns många goda teologer bland kvinnorna i Latinamerika. På kvinnoweekenden berättar jag om vad jag lärde mig i Mexico om Jesus, våldet och kroppsligheten.

På kvinnoweekenden umgås vi i en trygg och välkomnande miljö.

Vi sjunger, ber och firar mässa tillsammans.

Bordet står dukat för oss och vi njuter av god mat i varandras sällskap.

Vid sidan av gemensamt program erbjuder vi också olika workshopar som du har möjlighet att anmäla dig till.

Planeringsgruppen består av Linnea Ekstrand, Anna Henning, Kristina Rosenström och Annette Stråhlman.

Mera information om programmet ges av Kristina Rosenström

efter kl. 17 på vardagar (tfn. 040-5435778)

Pris: 75€ för medlemmar av Borgå svenska domkyrkoförsamling

100 € för övriga deltagare. Kolla med din församling ifall de bidrar till avgiften.

Bra att ta med: Lakan, handduk, inneskor, varma kläder och bekväma skor, Bibel

Hör dig för vid anmälning om du inte har möjlighet att ta dig till kursgården (adress: Siikaniementie 210, 16730 Kutajärvi). Samåkning ordnas vid behov.

Anmäl dig senast 21.10.

till församlingspastor Elefteria Apostolidou

elefteria.apostolidou@evl.fi

Tfn. 040 711 2800

Länk till Siikaniemis webbplats för mer information om kursgården.

Borgå svenska domkyrkoförsamling