The Sound of Movie Music – Konsert med filmmusik 

lö 2.4 kl. 18.00 – 19.00
filmkamera.

Borgå domkyrka

Filmmusik kommer också i år att ljuda i Borgå domkyrka till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar. 

The Sound of Movie Music – Konsert med filmmusik 

Borgå domkyrka 2.4.2022 kl. 18 Filmmusik kommer också i år att ljuda i Borgå domkyrka till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar. 

Borgåkantorerna Minna Wesslund, Jarkko Yli-Annala, Kaisa Sidoroff, Merja Halmetoja, Reidar Tollander, Anne Hätönen och Eric-Olof Söderström framför filmmusikaliska pärlor på orgel, piano och med sång.   Musiken är hämtad ur filmer som Pirates of the Caribbean, The Sound of Music, Gudfadern, Titanic, Prinsessan, The Lord of The Rings, James Bond och många fler. - Den här konserten är för mig en av årets höjdpunkter! Filmmusik är stämningsfull och domkyrkans orgel passar utmärkt för musik komponerad för orkester, säger kantor Kaisa Sidoroff. Det är fritt inträde till konserten och dess längd är ungefär en timme.  

När konserten är slut samlas det en kollekt till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar, vars tema i år är att hjälpa barn och unga som har det svårt till följd av coronapandemin både i Finland och i olika krisområden runt om i världen. Mer info av kantor Kaisa Sidoroff, tfn 040 684 407 

  • Musik Musik

Öppna länk i ny flik


Arrangör

Borgå svenska domkyrkoförsamling, Porvoon suomalainen seurakunta