Högmässa i Domkyrkan

sö 15.5 kl. 12.15 – 13.15

Borgå domkyrka

Delta på plats eller på webben
Öppna länk i ny flik

Evenemanget visas i en extern tjänst

Vi firar högmässa i Domkyrkan på De stupades dag.

Vi firar högmässa på De Stupades dag i Domkyrkan. Inkommande söndag 15.5.2022 firar vi högmässa kl. 12.15 i Borgå domkyrka. Söndagens tema är ”Himmelrikets medborgare i världen”. Vi som en del av den världsvida kristna kyrkan får leva som medborgare i det himmelska riket redan här och nu. Vi följer Jesus Kristus i sanning och kärlek, samtidigt som vi ser fram emot den fullständiga glädjen i himlen. Elefteria Apostolidou är liturg och Aino-Karin Lovén predikar. Reidar Tollander är organist. Ove Blomqvists gudstjänstgrupp medverkar i olika uppgifter. I högmässan sjunger vi följande psalmer: Ingångspsalm 532, 322, 816, 860, 813 Kollekten tillfaller Finska Missionssällskapet för att understöda evangelisation och teologisk utbildning i olika länder. Kom och mingla med oss efter mässan – vi bjuder på mjöd och karameller. Hoppas vi ses i kyrkan!

Strömmas via Youtube. Färdtjänst.

• Vuxna Vuxna
  • Gudstjänster och samlingar Gudstjänster och samlingar