Konsert i Kullo bykyrka

lö 12.11 kl. 14.00 – 15.00
På bilden syns koristerna.

Kullo bykyrka

Damkören Primavera ger konsert i Kullo bykyrka lördag 12.11 kl. 14-15. Före konserten kan man rösta i församlingsvalet i bykyrkan kl. 13-14.

Damkören Primavera startade år 1995 under ledning av Tua Lindberg-Selén.

Primavera har sedan dess uppträtt vid många olika slags tillställningar och kören har gjort utlandsresor till Wales, Estland, Danmark, Tyskland och Irland. Primavera sjunger gärna på olika språk och samarbetar med andra körer.

Senaste vår sjöng Primavera för Ukraina under välgörenhetskonsert i Borgå domkyrka och Lovisa kyrka tillsammans med många andra körer och grupper.

I höst är Primavera glad att få ge en egen konsert i Kullo bykyrka. Kören består idag av 19 sångare och leds av Vera Tollander. Sångerna som sjungs under konserten är på svenska, finska, engelska och latin. Bland dem finns Gabriellas sång i arrangemang av Göran Selén, Tranor med text av Amanda Henriksson och Lean on me med Mikael Svarvars arrangemang. Sångerna ackompanjeras av Reidar Tollander.

• Musik Musik

Öppna länk i ny flik