Skogskyrkan under Jukolakavlen

lö 17.6 kl. 13.00 – sö 18.6 kl. 12.00
Ett träkors på mossbädd.

Ebbo, Borgå

Det största idrottsevenemanget i Finland och världens största stafettorienteringstävling Jukolakavlen och Venlakavlen kommer i år till Borgå! I Jukolas skogskyrka kan man stilla sig, be om beskydd eller tacka. Eller bara ta det lugnt en stund i hängmattorna.

Skogskyrkan under Jukolakavlen

Porvoo Borgå Jukola löps den 17.-18.6.2023 i Ebbo skogar och tävlingen arrangeras av Orienteringsklubben Trian rf.

I centrum av Jukolakavlens tävlingsby finns skogskyrkan. Skogskyrkan fungerar som en oas och viloplats under dagen och jukolanatten.

Tvåspråkig nattvardsmässa i Skogskyrkan

Lördagen 17.6 klockan 21 firas en tvåspråkig nattvardsmässa i skogskyrkan.

Biskop Teemu Laajasalo och biskop Bo-Göran Åstrand medverkar i mässan.

Såväl alla deltagare i Jukola som alla andra intresserade är välkomna att delta i mässan.

Mässan strömmas direkt och du kan se den på den här webbsidan.

• Unga Unga
  • Vuxna Vuxna
  • Gudstjänster och samlingar Gudstjänster och samlingar

https://jukola.com/2023/sv/framsida/ Öppna länk i ny flik