LJUS FÖR UKRAINA: En Gemensam Stund av Solidaritet

lö 24.2 kl. 17.00 – 18.00
Klockstapeln vid Borgå domkyrkan endast taket och klockan.

Näsebackens begravningsplats

. Ukrainska Föreningen i Östnyland rf. ry. bjuder in dig till en ceremoni på lördag 24.2 kl. 17, där vi samlas för att hedra och minnas offren för det pågående kriget i Ukraina. Kyrkklockorna ringer för Ukraina.

Kyrkklockorna ringer för Ukraina

Klockorna kommer att ljuda från kyrkbacken för enighet och medlidande. Ljuständingen kommer att vara på Näsebackens begravningsplats vid minneslunden, som är belägen nära Näsebackavägens port till gravgården. Ljuständning för Krigsoffren
Vi inbjuder er alla att delta i ljuständningen för att hedra minnet av dem som har förlorat sina liv. Ljuständningen ger hopp, styrka och solidaritet.
Ukrainska Föreningen i Östnyland står enade
Ukrainska Föreningen i Östnyland organiserar detta evenemang och hälsar alla, oavsett bakgrund, varmt välkomna. Det är ett tillfälle för oss samlas och visa vårt medlidande och stöd till det ukrainska folket i deras prövningar.
Tänd Ett Ljus för Fred och Solidaritet
Låt oss gemensamt skapa en mäktig symbol av hopp och solidaritet genom att tända ljus för Ukraina. Vi hoppas att ni tar er tid att vara med oss i denna stund av eftertanke och enighet.
Tillsammans kan vi sprida ljus i mörkret och visa att vår gemenskap är starkare än någonsin.
Varmt välkomna att delta och dela detta ögonblick av medkänsla och gemenskap.
Låt oss tillsammans stå starka och visa att vi är en värld, en gemenskap och ett hjärta.

• Unga Unga
  • Vuxna Vuxna
  • Gudstjänster och samlingar Gudstjänster och samlingar

Öppna länk i ny flik