Pilgrimsvandring med biskopen för Gemensamt Ansvar

ons 19.6 kl. 15.00
Ett kors i trä ligger på mossa.

Välkommen att pilgrimsvandra med biskop Bo-Göran Åstrand till gemenskapskvällen på Karijärvi, till förmån för Gemensamt Ansvar.

Pilgrimsvandringen startar vid Domkyrkan och avslutas vid Karijärvi lägergård. Rutten är ungefär 9 kilometer lång och går delvis längs skogsvägar och en kort bit i terräng, så ta detta i hänsyn då du planerar val av kläder och skodon. Ta med egen matsäck och vattenflaska. Väderreservation.

Du kan donera en valfri summa för pilgrismvandringen till förmån för Gemensamt Ansvar- insamlingen på plats i Karijärvi, t.ex. via kontant, MobilePay eller med bankkort.

Efter pilgrimsvandringen har du möjlighet att bli och fira gemenskapskväll på Karijärvi tillsammans med andra. Det bjuds på grillkorv och bastubad. Ta då med egen baddräkt och handduk. Se mer information på gemenskapskvällens egna evenemang.

Den gemensamma busstransporten tillbaka till centrum startar kl 20.20 och åker via Vårberga, Centrum och Gammelbacka. Ifall du vill åka redan tidigare hem får du koordinera skjutsen själv.

• Vuxna Vuxna
  • Gudstjänster och samlingar Gudstjänster och samlingar