HÖGMÄSSA I DOMKYRKAN

Adress: Kyrkotorget 1
Laddar...

HÖGMÄSSA I DOMKYRKAN

Högmässa med tacksägelse och ljuständing i domkyrkan.
Medverkande är Marina Smeds, Mari Puska, Reidar Tollander.

ALLA HELGONS DAG lördag 4.11
Kl. 12.15 HÖGMÄSSA med parentation och ljuständning i domkyrkan. Alla namn läses upp på de medlemmar som avlidit under året och man får tända ljus.

1. Kl. 16 ANDAKT i Näsebackens kapell

TÄND ETT LJUS PÅ GRAVGÅRDEN
På Alla Helgons dag är begravningsplatsen på Näsebacken ett ljushav. Evangelisk-lutherska församlingarna i Borgå, vill minnas alla avlidna med att tända ljus på de gravar till vilken ingen anhörig kan komma. De ljus som församlingen reserverat för ändamålet delas ut vid porten närmast Näsebackens kapell från kl. 17 så länge de t räcker till.

Du kan ta med dig ett extra ljus då du besöker dina släktingars grav för att tända på en mörk grav. Det finns också en möjlighet för den som önskar att be om att en frivillig tänder ett ljus via www.frivilligarbete.fi.

till början