Minneskonsert till förmån för barnskyddet

Laddar Karta...

Minneskonsert till förmån för barnskyddet

Lö 3.2 kl. 16 Minneskonsert till förmån för barnskyddet
Medverkande är sopran Lise Davidsen, baryton Waltteri Torikka, cello Tuomas Ylinen, piano Sofia Wilkman, jazzsång SusannaWahl, jazzpianist Joonas Haavisto, violin Helmi Kuusi & Ingrid Riutamaa, altviolin Jussi Aalto, recitation Alma Pöysti. Biljetter 35 € Grand, 019-582002, luckan@grand.fi och vid dörren en timme före konserten.

På önskan av flickans mamma kommer en stor del av de medel som konserten inbringar att tillfalla barn som far illa och till skyddshemmet i Borgå.

Bland annat operasångaren Waltteri Torikka och den norska sopranen Lise Davidsen deltar och ackompanjeras av pianisten Sofia Wikman.

Det var i mitten av november förra året som en 38-årig man knivhögg sin dotter i Lyceiparkens lekpark i Borgå. Flickan dog senare på sjukhus av sina skador.

till början