Vi hjälper dig att ordna din fest

Från vår bespisningstjänst kan du beställa högklassig servering för såväl mindre som större evenemang. Bland alternativen kan du välja en färdig helhet, komplettera den eller om du så önskar skräddarsy en helt egen meny. Du kan också boka serveringspersonal till beställda serveringar.

Det är också möjligt att göra delbeställningar: man kan be om en offert på t.ex.smörgåsgårtor, torra kakor, pajer och kaffebröd för tillställningar som man ordnar själv.

Vi hjälper gärna till med att ordna en fest som passar just dig!

Så här bokar du bespisningstjänster hos oss

Det slutliga personantalet samt specialdieter bekräftas skriftligen per e-post till i frågavarande kök senast 10 vardagar före tillställningen. I annat fall är vi tyvärr tvungna att fakturera enligt den ursprunliga reserveringen.

Om tillställningen ordnas på kortare än 10 dagars varsel vänligen kontakta  i frågavarande kök för tillgänglighet av mat, kaffe- och mötestjänster.

Om hämtningen av produkter som beställts för egna tillställningar kommer man överens separat med tillverkningsköket. Om eventuell uthyrning av tilläggskärl till tillställningar som ordnas självständigt kan man höra sig för hos  i frågavarande kök. Under Bespisningstjänstens sommar- och julpauser kan man tyvärr inte hyra kärl. Vänligen notera att alla småkök är utrustade med kärl som gärna får användas, men man måste också diska alla kärl efter användingen.

Du når oss till exempel per per e-post och telefon:

Finska församlingshemmet:
Husmor 040 511 8688, keittio.suomalainen@evl.fi, Lundagatan 5, 06100 Borgå