FÖR FAMILJER

BARN I SKOLÅLDERN

Församlingen erbjuder övernattningsläger för skolbarn
Dagar fulla med äventyr, lek, pyssel, gemenskap, andakt och vila. Vi sportar, leker ute och inne, funderar, sjunger och pysslar. Med på lägret ryms 32 barn. Lägret leds av vuxenledare och hjälpledare.
Alla läger hålls på Pellinge kurscentrum. Lägeravgift 38 €.

16-18.11    åk 1-4  Fullsatt! För eventuella avbokningsplatser kontakta: gun.geisor@evl.fi

23-25.11   åk 5-7 Fullsatt! För eventuella avbokningsplatser kontakta: mats.fontell@evl.fi

SKOLKLUBBAR Läsåret 2018-19

Alegría-klubben Kom med och lär dig spanska från början. Vi leker, sjunger, berättar bibelberättelser, ber, pysslar och bjuder på mellanmål…allt på spanska!
Ledare är barnledare Brenda Serralde tillsammans med Fredrik Geisor.
Alegría-klubben Grännäs skola åk 1-2 tisdagar kl. 12:45 – 14.30. Börjar 4.9
Alegría-klubben Vårberga skola åk 3-4 torsdagar kl. 14.00-15.30. Börjar 6.9

Kör&Klubb  Sannäs skola åk 1-4
Torsdagar. Klockslag meddelas inom kort.
I klubben äter vi först mellanmål, sen har vi körövning  och därefter har vi klubbdel. I klubben gör vi olika saker, spelar, pysslar, är ute… Kören är en del av barnkören Diskanten, vi övar körsånger och förbereder oss på att uppträda i kyrkan under gudstjänster och konserter.
Ledare kantor Reidar Tollander och barnledare Anita Strömfors

Friends-klubben i Tolkis skola åk 3-4
Tisdagar kl 14-15.30. Börjar 25.9
I klubben handlar det om positiva tankemodeller och hur man kan hantera motgångar och besvikelser. Friends-programmet stärker barns självbild, självkänsla och självförtroende.
Ledare är barnledarna Kerstin Eklöf och Sussi Hindsberg

flicka med ljusen 2

Vill ditt barn medverka i gudstjänsten?
Varje söndag medverkar barn i olika åldrar i högmässan i domkyrkan. Det finns olika uppgifter som barnen kan göra och en barnansvarig vuxen handleder barnen samt sitter tillsammans med dem i kyrkan.
Om ditt barn vill medverka i gudstjänsten någon söndag, kontakta då Jenni Antila, jenni.antila(@)evl.fi / 040 76 77 600 så kommer vi överens om tidpunkten.

till början