FÖR FAMILJER

BARN I SKOLÅLDERN

Församlingen erbjuder läger
fulla med äventyr, lek, pyssel, gemenskap, andakt och vila. Vi sportar, leker ute och inne, funderar, sjunger och pysslar. Med på lägret ryms 32 barn. Lägret leds av vuxenledare och hjälpledare. Alla läger hålls på Pellinge kurscentrum. Lägeravgift 38 €.
Barn i åk 3 kan välja om de vill delta med yngre eller äldre deltagare – men bara ett läger.

HÖSTENS LÄGER

Övernattningsläger på Pellinge kursgård:
16-18.10 Höstlovsläger för åk 1-3
17-19.11 SoS (åk 6 och 7)
8-10.12 Adventsläger för åk 3-5

Anmälningen börjar 1.9 Anmälan till läger sker elektronisk. Anmälningsblanketten kommer fram när du klickar på lägret här ovanför.
För att få svensk text till anmälningsblanketten tryck på ”på svenska” uppe i högra hörnet. Kom ihåg att svara på alla frågor som är märkta med en stjärna.
Mera info per e-post: henna.liljestrom(a)evl.fi, eller per telefon: 019-6611243 (säkrast svarar vi tisdag-torsdag kl. 14-16)

SKOLKLUBBAR
Smile-klubben
Domprostgården (Finnbyvägen 6)
I klubben kockar vi tillsammans vårt mellanmål, spelar, pysslar, leker ute och inne. Vi har andakt, som är en lugn stund med bibelberättelse, sång och bön.
Klubben är avgiftsfri och församlingen bjuder på mellanmålet.
Klubben leds av  barnledarna Kerstin Eklöf och Sussi Hindsberg.
Alegría-klubben
Kom med och lär dig spanska från början, i Alegría-klubben för årskurs 3-6 för barn som inte redan talar spanska.
Vi leker, sjunger, berättar bibelberättelser, ber, pysslar och bjuder på mellanmål…allt på spanska!  Klubbens ledare är Brenda Serralde Luna och Anita Strömfors.

Efter skolstarten i augusti klarnar var skolklubbarna hålls under läsåret 2017-18.

Anmälningar till Gun Geisor: gun.geisor@evl.fi /050 4111 210

flicka med ljusen 2

Vill ditt barn medverka i gudstjänsten?
Varje söndag medverkar barn i olika åldrar i högmässan i domkyrkan. Det finns olika uppgifter som barnen kan göra och en barnansvarig vuxen handleder barnen samt sitter tillsammans med dem i kyrkan.
Om ditt barn vill medverka i gudstjänsten någon söndag, kontakta då Michaela Lepistö,  michaela.lepisto(@)evl.fi / 040 76 77 600. så kommer vi överens om tidpunkten.
Under sommaren är det paus i verksamheten.

till början