FÖR FAMILJER

BARN I SKOLÅLDERN

LÄGER

Församlingen erbjuder övernattningsläger för skolbarn
Dagar fulla med äventyr, lek, pyssel, gemenskap, andakt och vila. Vi sportar, leker ute och inne, funderar, sjunger och pysslar. Med på lägret ryms 32 barn. Lägret leds av vuxenledare och hjälpledare.
Alla läger hålls på Pellinge kurscentrum. Lägeravgift 38 €.

Mera information om vårterminens och sommarens läger och anmälan finns HÄR . Anmälningar till sommarens läger sker från 15 mars.

SKOLKLUBBAR

Alegría-klubben Kom med och lär dig spanska från början. Vi leker, sjunger, berättar bibelberättelser, ber, pysslar och bjuder på mellanmål…allt på spanska!

Alegria-klubben Näse skola åk 4-6 måndagar kl. 14.15-15.30
Alegría-klubben Hindhår skola åk 3-5 tisdagar kl. 13:45 – 15.30
Ledare är Brenda Serralde Luna och Anita Strömfors.
Alegría-klubben Vårberga skola åk 3-4 torsdagar kl. 14.00-15.30
Ledare är Brenda Serralde Luna och Tatjana Nordman

Kör&Klubb för åk 1-4 i Sannäs skola
Vi håller till i musik&handarbetssalen från kl.13-15.
I klubben äter vi först mellanmål, sen har vi körövning kl.13.30-14.15 och sen har vi klubbdel. I klubben gör vi olika saker, spelar, pysslar, är ute osv. Vi tar också upp olika teman som tacksamhet, förlåtelse, respekt och vänskap. Kören är en del av barnkören Diskanten, vi övar körsånger och förbereder oss på att uppträda i kyrkan under gudstjänster och konserter.
Kör&klubb är avgiftsfri och församlingen bjuder på mellanmålet.
Skolan rastvaktar 12.40-13.00.
Ledare kantor Reidar Tollander och barnledare Anita Strömfors

Anmälning till samtliga skolklubbar: Gun Geisor: gun.geisor@evl.fi /050 4111 210

flicka med ljusen 2

Vill ditt barn medverka i gudstjänsten?
Varje söndag medverkar barn i olika åldrar i högmässan i domkyrkan. Det finns olika uppgifter som barnen kan göra och en barnansvarig vuxen handleder barnen samt sitter tillsammans med dem i kyrkan.
Om ditt barn vill medverka i gudstjänsten någon söndag, kontakta då Michaela Lepistö,  michaela.lepisto(@)evl.fi / 040 76 77 600 så kommer vi överens om tidpunkten.

till början