FÖR FAMILJER

BARN I SKOLÅLDERN

Lägertider och anmälning, klicka här

SKOLKLUBBAR Läsåret 2018-19

Alegría-klubben Kom med och lär dig spanska från början. Vi leker, sjunger, berättar bibelberättelser, ber, pysslar och bjuder på mellanmål…allt på spanska!
Ledare är barnledare Brenda Serralde tillsammans med Fredrik Geisor.
Alegría-klubben Grännäs skola åk 1-2 tisdagar kl. 12:45 – 14.30. Börjar 4.9
Alegría-klubben Vårberga skola åk 3-4 torsdagar kl. 14.00-15.30. Börjar 6.9

Kör&Klubb  Sannäs skola åk 1-4
Torsdagar. Klockslag meddelas inom kort.
I klubben äter vi först mellanmål, sen har vi körövning  och därefter har vi klubbdel. I klubben gör vi olika saker, spelar, pysslar, är ute… Kören är en del av barnkören Diskanten, vi övar körsånger och förbereder oss på att uppträda i kyrkan under gudstjänster och konserter.
Ledare kantor Reidar Tollander och barnledare Anita Strömfors.

flicka med ljusen 2

Vill ditt barn medverka i gudstjänsten?
Varje söndag medverkar barn i olika åldrar i högmässan i domkyrkan. Det finns olika uppgifter som barnen kan göra och en barnansvarig vuxen handleder barnen samt sitter tillsammans med dem i kyrkan.
Om ditt barn vill medverka i gudstjänsten någon söndag, kontakta då Jenni Antila, jenni.antila(@)evl.fi / 040 76 77 600 så kommer vi överens om tidpunkten.

till början