FÖR FAMILJER

FAMILJER

Familjeluckan
Välkomna till  Familjeluckan på som hålls i Domprostgården (Finnbyvägen 6). Torsdag 7.2, 7.3 och 11.4 kl. 17.30-19.
En trevlig kväll med mångsidigt program för familjer, Efter programmet har vi en kort andakt och sångstund tillsammans. Vi bjuder på kvällsté med tilltugg.
Ingen anmälan.

Baby- och Knatterytmik
ordnas i samarbete med BMI. Ledare är Jenna Romberg. Anmälan till BMI.
Grupperna samlas tisdagar i Svenska församlingshemmets musikrum 8.1 – 16.4 (sportlov 19.2) avgift 10€
9:00-9.30 Knatterytmik A (9 mån – 2 år)
9:30-10:00 Knatterytmik B (9 mån – 2 år)
10:05-10:35 Knatterytmik A + (över 2-åringar)
10.45-11:15 Babyrytmik ( 0-9 mån)

Babykyrka
firas med babyn tillsammans med föräldrar,syskon, faddrar samt far- och morföräldrar. Ta gärna med en skallra och kom till Mariagården, Slingervägen 1,  Gammelbacka.
Babykyrkan tar ca 30 minuter och firas lördag 9.2 kl. 16. Efteråt bjuder vi på grönsakspurésoppa och semlor.
Följande Babykyrka hålls tisdag 26.3 kl. 10.15. Efteråt serveras kaffe och smörgås.

Knattekyrka
Knattekyrka firas i Lilla Kyrkan lördag 6.4 kl 16.
Vi sjunger, rör på oss, ber och får höra om något ur Bibeln. Knattekyrkan räcker
ca. 30 min och hela familjen är välkommen med.

Öppen dagklubb – Kom som du är!
Barn är välkomna tillsammans med en vuxen för att fira andakt, pyssla och träffa andra. Ingen förhandsanmälan. Serveringsavgift  2€. Öppna dagklubbar ordnas på följande ställen:
1. Mariagården, Slingervägen 1, tisdagar Gammelbacka,  kl. 9.00 – 11.00
2. Öppna klubben i Sjötorp, Kråkö torsdagar kl. 9:30-11:30.
3. Domprostgården, Finnbyv. 6, fredagar kl. 9.30-11.30

Babymassagekurs har inhiberats!
i samband med Mariagårdens öppna klubb
kl. 9-11 för föräldrar med babyn i åldern 3 veckor – 9 månader.

Under massagen ordnas lek och pyssel för äldre syskon och den öppna dagklubben är öppen som vanligt för klubbesökare som inte deltar i babymassagen

Vårens knatteskoj
Utöver den vanliga öppna dagklubben i Domprostgården ordnar vi Knatteskoj kl. ca 9:15-10 den 15.2. 15.3 och 26.4 för föräldrar tillsammans med barn i åldern 1-5 år. Vi leker och har skoj med taktila aktiviteter. Ingen anmälan behövs och programmet är gratis.

Familjeläger på Pellinge 3-5.5.2019
3-5.5 anmälningen börjar 12.3

Anmäl er genom att meddela de deltagande familjemedlemmarnas namn, eventuella dieter/specialbehov samt barnens åldrar till jenni.antila@evl.fi
Obs! Begränsat antal deltagare.

Kom och ha roligt tillsammans med familjen på ett avslappnat familjeläger på fina Pellinge kursgård !
Vi bjuder på mångsidigt program. Vi disukterar, pysslar, badar bast, leker och grillar. Vi firar andakt, sjunger och äter god mat. Vi har också eget program i smågrupper för vuxna, ungdomar och barn.
Pris: 30€ för vuxna och barn från 12 år och äldre
15 € för barn 4-12 år och gratis för barn under 4 år.
Om deltargaravgiften är ett hinder för ert deltagande, ta kontakt i god tid före lägret. Familjer som inte deltagit i familjeläger tidigare har förtur.

MISSIONENS FAMILJEDAG i församlingshemmets stora sal lördag 9.3 kl. 10:00-12:30
PÅSKVANDRING
Välkommen med på en vandring för barnfamiljer, som berättar om påskens händelser.
I församlingshemmets stora sal, tisdag 9.4 kl. 18:30, 19:00 och 19:30. Ingen anmälan.

STORT VÄLGÖRENHETS-JIPPO FÖR HELA FAMILJEN Stora och små är välkomna till Domprostgården lördagen den 27.4 kl. 10-13! Kom och få bilen dammsugen, huvudet masserat eller ansiktet målat och njut av något gott från caféet. Olika aktiviteter och program för barn och vuxna utlovas. Vi samlar in pengar för insamlingen Gemensamt Ansvar. Din hjälp behövs!

YHDESSÄ – TILLSAMMANS
Torsdag 9.5 kl. 9:30-12 samlas vi på Domprostgården för det årliga tvåspråkiga familjejippot Yhdessä – Tillsammans. Många roliga programpunkter utlovas samt tilltugg från grillen! Adressen är Finnbyvägen 6. Bilarna kan lämnas på Kyrkotorget eller Borgbackens parkeringsplats.

Personal:
Ledare för sektorn Kristen fostran: Gun Geisor
Ledare för familjeverksamheten: Jenni Antila
Barnledarna:  Anita Strömfors, Sussi Hindsberg, Kerstin Eklöf samt Brenda Serralde Luna.

till början