UNGDOMAR

VÄLKOMMEN TILL UV!

uv h+Âst 2013 joakim palmen 13

UNGDOMSVÅNINGEN
är centrum för Borgå svenska domkyrkoförsamlings ungdomsverksamhet. Ungdomsvåningen finns på Runebergsgatan 24 i centrum av Borgå, i svenska församlingshemmets andra våning. Du är välkommen att titta in då vi har öppet.

Ungdomsvåningen/ kansliet är öppet
tisdag kl. 14-16 och torsdag 14-21.30
tel. 661 1243,  förutom under skolloven. Då når du oss bäst på mobiltelefon.

ÖPPET HUS

på ungdomsvåningen tisdag – torsdag kl. 14-16. Du kan titta in t.ex. medan du väntar på bussen och spela biljard eller pingis eller bara koppla av. Under de här dagarna finns alltid en vuxen på plats, förutom under skolloven. Om du då vill tala med någon kan du ringa ungdomsledarna.

PERSONAL

Ledare för barn- och ungdomssektorn Gun Geisor
Ungdomsarbetsledare Mats Fontell
Tf ungdomsarbetsledare Linda Wahrman
Ungdomsprästen Rebecka Stråhlman
Ungdomsprästen Claus Ståhlberg

Geir_Gun_4 Fontell_Mats_1
Gun Geisor Mats Fontell Linda Wahrman
Ledare för barn- och
ungdomssektorn Ungdomsarbetsledare Ungdomsarbetsledare
050-411 1210 0400-803 894 0400-980 679

PROGRAMKVÄLLAR

På torsdag kvällar är dörrarna öppna för alla ungdomar som går eller redan gått i skriftskolan! Vi öppnar dörren kl. 18 och programmet börjar kl. 18.30. Kvällen består av program i någon form, andakt kl. 20, därefter kvällste och kl. 21.30 stänger vi. Programmet annonserar vi genom olika kanaler på sociala medier

KVÄLLSMÄSSA

Kvällsmässa firar vi numera kl. 18 i Lilla kyrkan en söndag i månaden. Kvällsmässan innehåller mycket sång och musik, bön och nattvard.  Mässan räcker ungefär en timme och för musiken ansvarar bandet Evening Mess.

till början