KOM MED!

VUXNA

För vuxen sektorn ansvarar kaplan Hanna Eisentraut-Söderström
Är du osäker vart du skall vända dig går det bra att kontakta
Hanna tel. 0400-928 195

FÖR KVINNOR
Kom som du är, syster!
Vi träffas
 Måndag 11.2  kl. 18 i församlingshemmet Vi leker med färger tillsammans med Irina Lemberg. Anmäl deltagande till rebecka.strahlman@evl.fi senast fredag 8.2.
 Onsdag 3.4 kl. 18 Kom som du är, syster i församlingshemmet. Kristina Rosenström leder kvällen. Anmäl senast 29.3 till rebecka.strahlman@evl.fi.
Måndag 13.5 kl. 18 Kom som du är syster; egen Picknick med; start från församlingshemmet. Kläder enligt väder.
Kvinnodagen är lördag 16.3 kl. 10-16

Mer info på Facebook.
Kontaktperson Rebecka Stråhlman 040-711 2800
Kontaktpersoner  Annette Stråhlman, epost: nexi@netti.fi  och
Anna Henning-Lindblom 040-530 5814.

FREDSCAFÉ
Träffpunkt för asylsökande / invandrare och finländare. Vi får lära känna varandra  och varandras kulturer.  En grupp frivilliga gör arabisk mat varje gång (i nedre köket).
Vi träffas i Svenska församlingshemmet) Runeberggatan 24.
Värdarna är Hanna Eisentraut-Söderström, Juhana Sihvo, Irina Lemberg, Åsa Eriksson.  Samarbete med finska församlingen.
BASTUKVÄLLAR FÖR MÄN
Första tisdagen i månaden mellan kl. 18-21.  Mer info på Facebook .
Kontaktperson är Kim Metso tfn 0400-102 530.

BIBELJAKTEN

Bibeljakten (Matteusevangeliet) är en bibelgrupp, som är öppen för alla som är nyfikna på och vill veta mer om Bibeln. Jakten leds av värdparet Marina Henning och Johnny Holmberg. Inledare är Erik Vikström. Bibelgruppen Jakten på Johannes evangeliet träffas torsdagar kl.18-20 i Café Ankaret (församlingshemmet, ingång från gården).
Du kan komma med alla gånger eller då när det passar dej! Varmt välkommen med!

Övrigt:
Kvällsmässa i Lilla kyrkan friare stil läs mera under rubriken Högmässa.

Kontaktperson Rebecka Stråhlman 040-711 2800

Veckomässa i taizéstil firas första onsdagen i månaden kl. 13 i kapellet i Finska församlingshemmet, Lundag. 5, IV vån. Paus under sommaren.
Alpha – för dig som söker
EN GRUNDKURS I KRISTEN TRO – ordnas enligt behov.
Alphakursen är en 10 veckors grundkurs i kristen tro.
För vem? För dig som söker, nyfiken, vill veta mer och söker gemenskap.
Kvällens upplägg är: Måltid: Man börjar med att äta tillsammans för att landa efter en kanske stressad dag. Middagens pris är 8 €. Föredrag: efter måltiden lyssnar man till ett föredrag med dagens tema. I små grupper diskuterar vi kvällens tema utgående från inledningen. Lyssna, diskutera, fråga och upptäck! Viktigt i en Alphakurs är gemenskap och öppenhet, här är alla frågor och funderingar välkomna, det finns inga felaktiga frågor.
Mer information ger Hanna Eisentraut-Söderström, tel. 0400-928 195 eller hanna.eisentraut-soderstrom(at)evl.fi.

till början