Nyheter i församlingen

Här publiceras nyheter och ny verksamhet eller något som är aktuellt just nu.

Till nyhetslistan

Uppdatering: de nuvarande begränsningarna förlängs och är i kraft till 31.1

8.1.2021 07.14

Borgå stad har rekommenderat att de begränsningar som är i kraft för att bekämpa coronaviruset förlängs fram till 31 januari 2021. Borgå kyrkliga samfällighet och församlingarna förlänger därmed också sina begränsningar i verksamheten.

Borgå domkyrka är öppen, men högst tio personer får samlas

Borgå domkyrka är öppen tisdag till lördag kl. 10-14 samt söndagar och helgdagar klockan 14–16. Högst tio personer får vistas i kyrkorummet samtidigt. Välkommen och stilla dig i domkyrkan.

Kanslierna betjänar tills vidare per telefon och e-post

Pastorskanslierna och byrån för gravärenden på Lundagatan 5 betjänar helst per telefon eller e-post. Ta kontakt på förhand om du vill besöka pastorskansliet eller byrån för gravärenden. Vi använder ansiktsmasker då vi träffas i våra utrymmen.

Församlingarna verksamhet fortsättningsvis begränsad

Begränsningarna i församlingarnas verksamhet fortsätter. Bland annat församlingarnas luncher på Lundagatan 5 och i Mariagården är fortsättningsvis inhiberade. Läs mer om begränsningarna på församlingarnas webbplatser: www.domkyrkan.fi och www.porvoonseurakunta.fi

Genom att följa anvisningarna skyddar vi oss själva och våra medmänniskor.

Mer information:
Mats Lindgård, 040 594 6038