Nyheter i församlingen

Här publiceras nyheter och ny verksamhet eller något som är aktuellt just nu.

Till nyhetslistan

Famlijekväll.jpg En familj går på ängen.

Nyhet! Familjekväll med temat "Verktyg för att hantera småbarnsåren"

22.9.2021 14.39

Nyhet! Familjekväll med temat "Verktyg för att hantera småbarnsåren"

Anmäl er senast föregående dag till henrika.lemberg@gmail.com så vi vet hur mycket mat vi skall reservera. Maten är vegetarisk. Ingen avgift.

Nyhet! Familjekväll med temat "Verktyg för att hantera småbarnsåren"
 ordas i Domprostgårdens klubbutrymmen på Finnbyvägen 6.

Välkommen med på vår nya verksamhet som samlas en torsdagskväll i månaden. Familjekvällen är en kväll för barnfamiljer i alla åldrar, med ett nytt tema varje gång. Vi samlas för gemensam middag kl. 17.30 och därefter blir det eget program för barnen och föräldrarna. Vi avslutar kvällen tillsammans med en kort kvällsandakt. Kom med och njuta av god mat tillsammans och träffa andra familjer i samma livssituation! Under första familjekvällen har vi besök av mentaltränare Emilia Eklund som leder ett samtal kring hur man bäst skall klara av de intensiva småbarnsåren. Har du något du funderar över, har du något specifikt du vill ha verktyg kring? Under kvällens lopp finns det möjlighet att fråga!

Vikarierande barnledare Fredrik Geisor har, tillsammans med hjälpledare, program åt barnen och Henrika Lemberg är värdinna för evenemanget. Anmäl er senast föregående dag till henrika.lemberg@gmail.com så vi vet hur mycket mat vi skall reservera. Maten är vegetarisk. Ingen avgift. 17.30-19.30