VERKSAMHET

SÖNDAGENS HÖGMÄSSA I DOMKYRKAN

Detta veckoslut är det konfirmationsmässa både på lördag och söndag för andra Pellingelägrets A- och B-grupper.På lördagen kl. 11:00 konfirmeras Pellinge A-gruppen. Där medverkar vuxenledare och ungdomar från lägret, samt  Reidar Tollander som kantor, Hanna Eisentraut-Söderström som liturg och Claus Ståhlberg som konfirmator och predikant.
Vi sjunger psalmerna 890, 153, 915, 873 och 940. Konfirmanderna har själva varit med och planera och valt psalmer.
Dagens kollekt tillfaller Hjälpbehövande i Borgå, Domkyrkoförsamlingens diakonifond.

På söndagen kl 12:15 firar vi Nionde söndagen efter pingst med temat Sanning och sken och B-gruppens konfirmation.
Den dagens tema uppmanar oss att skilja mellan lögn och sanning; rätt och orätt.
Även denna dag har konfirmanderna själva fått vara med och planera.
Vi kommer att sjunga psalmerna 914, 939, 915, 873, och 890.
Vuxenledare och ungdomar kommer att medverka. För musiken svarar Eric-Olof Söderström. Hanna Eisentraut-Söderström är liturg och Claus Ståhlberg är konfirmator och predikant.
Dagens kollekt tillfaller För att främja arbete och utkomst. Kyrkans Utlandshjälp.
Välkomna!

Länk tillbaka till sidan Lyssna på högmässan

till början