Buda för det goda – välgörenhetsauktion 

lö 20.4 kl. 12.00 – lö 20.4 kl. 18.00
Auktions, mäklare och hjärtan.

Konstfabriken, Borgå

Välkommen till en spännande välgörenhetsauktion på Konstfabriken i Borgå! Den 20 april har du möjlighet att lägga bud på unika föremål och samtidigt stödja en god sak. 

Lördagen den 20 april kl. 12-18 är det möjligt att lägga bud på en gammal kyrkbänk eller köpa en pulpet från en borgåskola till loppispris. Staden och församlingarna gör gemensam sak för miljön och säljer överblivna möbler på auktion i Konstfabriken. Pengarna går till att stöda barn som drabbats av kriget i Ukraina. 

Församlingarna och Borgå stad främjar cirkulärekonomi och säljer vidare möbler och andra föremål som inte längre används. 

Bland produkterna som ropas ut finns en del designmöbler, så som Alvar Aalto bor och stolar, några konstverk, en Biedermaier soffgrupp och designlampor. Det mest unika är kyrkbänkarna som använts i Borgå domkyrka.  

På loppiset kan man fynda mest möbler som härstammar från Borgåskolor men också en del leksaker och mindre prylar. Loppiset öppnar klockan 12.00. 

Auktionen fungerar som en traditionell hammarauktion. Man får bekanta sig med sakerna mellan klockan 12 och 14 i Avantisalen i Konstfabriken. Själva auktionen inleds klockan 14.00 Någon bytes- eller ångerrätt för produkterna finns inte.  

Ta alltså med släpvagn eller ordna med transport på annat sätt för det du köper. Senast 20.00 ska alla grejer ha hämtats. 

Evenemang är mer än bara en auktion och loppis; det är en feelgood mötesplats för hela familjen, med underhållning från Borgå musikinstituts lärare och möjligheten att njuta av god mat i restaurang Fabriken.  

Genom ditt deltagande bidrar du inte bara till miljön genom återanvändning utan också till att ge stöd till de som nu behöver det mest. Alla intäkter går oavkortat till att stöda barn som drabbats av kriget i Ukraina, kanaliserat genom Unicef och Kotimaanapu nödhjälpsinsamling.  

Missa inte detta tillfälle att göra skillnad! 

  • Vuxna Vuxna

Öppna länk i ny flik


Arrangör

Porvoon suomalainen seurakunta Borgå stad

Tag kontakt

Fastighets- och anskaffningsschef
Borgå kyrkliga samfällighet
Fastighetstjänster Samfällighetens ledning
kommunikationschef
Borgå kyrkliga samfällighet
Kommunikationstjänster