Verksamhet för barn i skolåldern

Domkyrkoförsamlingen ordnar roliga läger för barn, varje termin och under sommarloven. Församlingen samarbetar också med stadens grundskolor och kontakten både till elever och skolans personal prioriteras högt. Vi håller morgonsamlingar, lektionsbesök, guidning i domkyrkan, gudstjänst och skolklubb enligt skolornas önskemål. Under pandemin erbjuder vi också digitala alternativ. Vi håller också eftermiddagsklubbar i olika skolor.

Aktuellt! Höstterminens barnläger är fullsatta. Välkommen med nästa gång!

Lägerdeltagarna får ett infobrev på posten före lägret.

17 - 19.10.2022 Höstlovsläger för åk 1-3. Lägret är fullsatt!

02 - 04.12.2022 Decemberläger för åk 4-7. Lägret är fullsatt!

Gällande köplats till lägrena kan man kontakta lägeransvariga mats.fontell@evl.fi

Också gällande behov av nedsatt lägeravgift.

Jesus namn skrivets på marken med  olika färger

Barnkören Diskanten

Barnkören Diskanten övar på församlingshemmet på Lundagatan 5, musikrummet på fjärde våningen.

De yngre 5 - 8 år, har övning på torsdagar kl. 17 - 17.30
De äldre 9 - ca.12-åringarna övar på torsdagar kl. 16 -16.45. Där lär man sig också att spela chimes.

Körerna leds av kantor Anne Hätönen: anne.hatonen@evl.fi

Vill du ha brev från församlingen?

Tycker du om att få brev på posten?

Församlingens barnledare postar brev till elever i åk 1-3 – till alla som beställer brevet.

Brevet innehåller bibelberättelse, pysseltips och andra överraskningar och kan beställs av kerstin.eklof@evl.fi.

Berätta mottagarens namn, ålder och postadress.