Barn i skolåldern

❗️För att inte ta onödiga risker med Corona-viruset, är all verksamhet för barn i skolålder inhiberad tills vidare. Vi meddelar när vi öppnar våra fysiska dörrar igen.
Under tiden som vår normala verksamhet är stängd, kommer vi att erbjuda er andra verksamhetsformer. Här nedan informerar vi så småningom om vad som finns till hands. Hör gärna av er till någon av oss anställda om ni har något på hjärtat❗️

För barn i lågstadieåldern ordnar vi roliga läger, klubbar och temadagar. Vi håller också morgonsamlingar och annat program i skolorna.
För dem som gillar att sjunga, finns barnkören Diskanten. Knattekyrkan lämpar sig också för barn i de lägre årskurserna.

Vill ditt barn få brev från församlingen?

Nu medan klubbarn är stängda, kan de barn (som går i årskurs 1-3) som vill, få brev från församlingen. Brevet innehåller en bibelberättelse, bön och aktiviteter för barnen. Om ert barn vill få brev, kontakta då kerstin.eklof@evl.fi.

Vi skickar också brev till barn i åldern 2-6 år. Om ett småsyskon vill ha ett sådant brev, vänligen kontakta då anita.stromfors@evl.fi.

SKOLKLUBBAR:

Alegría-klubben

Kom med och lär dig spanska från början. Vi leker, sjunger, berättar bibelberättelser, ber, pysslar och bjuder på mellanmål…allt på spanska!
Ledare är barnledare Brenda Serralde tillsammans med Fredrik Geisor.
Alegría-klubben Grännäs skola för åk 1-2 tisdagar kl. 12:45-14.30.
Alegría-klubben Vårberga skola för åk 3-4 torsdagar kl. 14.00-15.30.

Kristall-klubben

I den här klubben är vi intresserade av enhörningar. Vi ritar, målar och pysslar kring temat enhörning.
Kristall-klubben i Kullo skola för åk 1-4, torsdagar kl. 12:40-14:20.

Eko-klubben

I denna klubb funderar vi på miljöfrågor och sätter tyngdpunkt på att vara ekologiska. Vi pysslar av återvunnet material och odlar något ätbart.
Eko-klubben i Kvarnbackens skola för åk 3-4, tisdagar kl. 14.15-16.

barn håller i händerna

Läger

Välkommen med på våra övernattningsläger på Pellinge kursgård!
Vi leker, äventyrar, har andakter i kapellet, delar gemenskap och vilar ibland.

30 barn ryms med på lägret som kostar 38 €.

Anmälan öppnar måndag 20.1. Om flera barn än vad som ryms med anmäler sig till lägret, har de barn förtur som inte tidigare varit på läger. Om lägeravgiften på 38€ utgör ett hinder för deltagande så ta kontakt. Lägerdeltagarna får ett infobrev på posten före lägret.

Sportlovsläger för åk 1-4: 17-19.2 2020 på Pellinge är FULLSATT!

Vårläger för åk 4-7: 20-22.3 2020 på Pellinge

Mera info om lägren: Gun Geisor / gun.geisor@evl.fi