Vuxenarbetet

All verksamhet är inställd fram till 31.5!

Vuxenarbetet vill erbjuda vuxna församlingsmedlemmar platser där de kan växa i sin tro samt strävar efter att ge möjlighet för församlingsmedlemmarna att ta ansvar och förverkliga sitt medlemskap i församlingen.

Bastukvast och stäva.

Karabastu

Bastukvällar för män ordnas den första tisdagen i månaden på Scouternas stuga i Stensböle. Adressen är Tarkisvägen 262.

Kom med 4.2, 3.3, 7.4 och 5.5 kl. 18-21.

Mer info om bastukvällarna hittar du på Facebook .

Kontaktperson är Kim Metso tfn 0400-102 530.

Tulpaner

Kom som du är syster

är en grupp för kvinnor som samlas ca. en gång i månaden.
Under våren lyssnar vi på Filosofiska Rummet och Teologiska Rummet från Sveriges Radio.
Samtal utgående från det. To
kl. 17 i Café Ankaret 13.2, 12.3 och 14.5.
Handarbete med om du vill!
Skärtorsdag
9.4 kl. 18 deltar vi tillsammans i mässan i domkyrkan.

Kontaktperson Elisabeth Helenelund tfn 0400 795497.

Kom ihåg att anmäla dig!

Bibeljakten

Bibeljakten är en bibelgrupp, som är öppen för alla som är nyfikna på och vill veta mer om Bibeln. Jakten leds av värdparet Marina Henning och Johnny Holmberg. Inledare är Erik Vikström. Bibelgruppen Jakten på Uppenbarelseboken är i Café Ankaret (församlingshemmet, ingång från gården). Du kan komma med alla gånger eller då när det passar dej! Varmt välkommen med!

Samling av människor i stora salen.

Fredscafé

Träffpunkt för asylsökande och  invandrare och finländare. Vi får lära känna varandra  och varandras kulturer.  En grupp frivilliga gör arabisk mat varje gång.
Vi träffas i Finska församlingshemmet Runeberggatan 24.
Värdarna är Hanna Eisentraut-Söderström, Juhana Sihvo, Irina Lemberg och Åsa Eriksson.  Detta är ett samarbete med finska församlingen.