Vuxenarbetet

Vuxenarbetet vill erbjuda vuxna församlingsmedlemmar platser där de kan växa i sin tro samt strävar efter att ge möjlighet för församlingsmedlemmarna att ta ansvar och förverkliga sitt medlemskap i församlingen.

Bastukvast och stäva.

Karabastu håller paus under corona-pandemin.

Bastukvällar för män ordnas den första tisdagen i månaden på Scouternas stuga i Stensböle. Adressen är Tarkisvägen 262.

Kom med 4.2, 3.3, 7.4 och 5.5 kl. 18-21.

Mer info om bastukvällarna hittar du på Facebook .

Kontaktperson är Kim Metso tfn 0400-102 530.

Tulpaner

Kom som du är syster - just nu håller vi paus p.g.a. corona-pandemin.

är en grupp för kvinnor som samlas ca. en gång i månaden.

Handarbete med om du vill!

Kontaktperson Elisabeth Helenelund tfn 0400 795497.

Kom ihåg att anmäla dig!

Bibeljakten

Bibeljakten är en bibelgrupp, som är öppen för alla som är nyfikna på och vill veta mer om Bibeln. Jakten leds av värdparet Marina Henning och Johnny Holmberg. Inledare är Erik Vikström. Bibelgruppen Jakten på Uppenbarelseboken är i Café Ankaret (församlingshemmet, ingång från gården). Du kan komma med alla gånger eller då när det passar dej! Varmt välkommen med!

Samling av människor i stora salen.

Fredscafé

Träffpunkt för asylsökande och  invandrare och finländare. Vi får lära känna varandra  och varandras kulturer.

Värdarna är Hanna Eisentraut-Söderström, Juhana Sihvo och Irina Lemberg   Detta är ett samarbete med finska församlingen.