Skriftskola i församlingen

❗️För att inte ta onödiga risker med Corona-viruset så har ordnar vi skriftskolan som dagskriftskola i församlingshemmet under de veckor som skriftskolelägerna skulle ha varit. Om situationen tillåter kommer vi att ordna vecksluts-övernattningsläger för varje konfimadgrupp på sensommaren efter den 27 juli. Hör gärna av er till någon av oss anställda om ni har något på hjärtat❗️

I oktober 2019 får alla församlingsmedlemmar som är födda 2005 ett informationsbrev om skriftskolan på posten. Vecka 43 (efter höstlovet) hålls informationstillfällen i skolorna för åk 8. Att höra till Porvoon suomalainen seurakunta är inte ett hinder för att delta i domkyrkoförsamlingens skriftskola. Även ungdomar som inte hör till kyrkan är välkomna att delta. Konfirmation förutsätter dock dop och församlingstillhörighet. Den som inte är medlem i domkyrkoförsamlingen och därmed inte fått info på posten, får broschyren vid infotillfället i skolan. Broschyren laddas även upp här samt finns på ungdomsvåningen, Runebergsgatan 24 efter vecka 43. I broschyren finns detaljerad information om hur och när man anmäler sig till skriftskolan. Anmälan görs elektroniskt.

Broschyren ”Skriba 2020” med all information om grupper och anmälan öppnar sig om du trycker på Skribabroschyr 2020

Samlingar under våren 2020

Ungdomar står i grupp. Bara deras ben syns.