Hej alla små barn och familjer!

❗️För att inte ta onödiga risker med Corona-viruset, är all verksamhet för barn och familjer inhiberad tills vidare. Vi meddelar när vi öppnar våra fysiska dörrar igen.
Detta gäller bl.a. klubbar, familjecafé, knattekyrka, barnens kyrkstund och läger.
Knattekyrka med bibelutdelning för 6-åringarna ordnas vid ett senare tillfälle
.
Under tiden som vår normala verksamhet är stängd, kommer vi att erbjuda er andra verksamhetsformer. På denna sida informerar vi så småningom om vad som finns till hands. Hör gärna av er till någon av oss anställda om ni har något på hjärtat❗️

När vi döps, får vi en gemenskap med Gud och blir en del av församlingen. Tillsammans får vi bygga en församling, som är en rolig och trygg plats för både barn och vuxna.

Församlingen erbjuder en stor mängd verksamhet som just ni kan ta del av och medverka i. Vi försöker alltid utgå från familjernas behov. Hör gärna av er om det är någonting ni undrar över eller om ni har några önskemål.

Dagklubbsbrev - Dagklubb i "corona-tider"

►►► Nu när vi är tvungna att hålla dagklubben tillfälligt stängd, vill vi ändå se till att hålla kontakten med dagklubbsfamiljerna.
Så småningom börjar vi skicka ut dagklubbsbrev till våra klubbisar. Dagklubbsbreven innehåller bl.a. en bibelberättelse, bön och aktiviteter för barnen.

Pappa med barn

Familjecafé

Barn är välkomna, tillsammans med någon vuxen, för att träffa andra, leka och fira en kort andakt med rörelsesånger. Ingen förhandsanmälan. Serveringsavgift 2€ / familj. Välkomna när som helst!
Familjecaféer ordnas på följande ställen:
Domprostgården, måndagar kl. 9-11:30, Finnbyv. 6.

Familjeluckan

Välkomna till Familjeluckan som hålls i Domprostgården, Finnbyvägen 6.

En trevlig kväll med program för familjer.

Vi bjuder på kvällste med tilltugg. Vi pysslar och har en kort
andakt och sångstund tillsammans. Ingen anmälan.

Vårens datum är 13.2 och 2.4 kl. 17:30-19.

Babymassagekurs

Vårens babymassagekurs ordnas i Domprostgården under måndagarna 27.1, 10.2, 2.3, 16.3 och 30.3 kl. 14-15:30 för föräldrar med babyn i åldern 3 veckor – 9 månader.

Anmäl er till susanne.hindsberg@evl.fi. Begränsat antal platser! Kursavgift 10 €. Anmälningstid 9-23.1

Under massagen ordnas lek och pyssel för äldre syskon tillsammans med en barnledare.

Föräldraträffar

Gruppträffar enligt modellen Föräldraskapet främst.
Vi träffas under måndagarna 3.2, 24.2, 9.3, 23.3 och 6.4 kl. 14-15:30 i Domprostgården (Finnbyv. 6). Träffarna är för nyblivna föräldrar och er baby. Vi samtalar och reflekterar kring vardagliga livssituationer, med babyn och föräldraskapet i fokus. Vi behandlar teman såsom att förstå barnets behov och känslor och hur vi påverkar varandra i familjen.

Anmäl er till susanne.hindsberg@evl.fi. Anmälningstid 9-27.1. Begränsat antal platser!

Hela familjen är välkommen med. Vi bjuder på mellanmål. Ingen avgift.

Familjeläger på Pellinge 1 - 3.5

Kom och ha roligt tillsammans med familjen på ett avslappnat familjeläger på Pellinge kursgård! Vi bjuder på mångsidigt program. Vi diskuterar, pysslar, badar bastu och leker. Vi firar andakt, sjunger och äter god mat. Vi har också eget program för vuxna, ungdomar och barn. Lägret börjar med en Första Maj-picknick.

Pris:  30 € för vuxna och barn från 12 år och äldre,
         15 € för barn 4-12 år,
         gratis för barn under 4 år.

Om deltagaravgiften är ett hinder för ert deltagande, ta kontakt i god tid före lägret.

Anmäl er genom att meddela de deltagande familjemedlemmarnas namn, eventuella dieter/ specialbehov samt barnens åldrar till jenni.antila@evl.fi. Anmälningstiden är 23.3 - 5.4.
Obs! Begränsat antal platser! Lägerplatserna fördelas efter att anmälningstiden tagit slut. Platserna går i första hand till Borgå församlingars medlemmar.

Baby- och knatterytmik

Grupperna leds av Jenna Romberg och samlas 7.1-14.4 (sportlov 18.2) i Domprostgården (Finnbyv. 6).
Ordnas i samarbete med Borgå Medborgarinstitut. Anmälan till BMI öppnar 2.12. Avgift 10 €

Tisdagar:

9:30-10 Knatterytmik A1 för 9 mån-2 år