Verksamhet för barn under skolålder

När vi döps, får vi en gemenskap med Gud och blir en del av församlingen. Tillsammans får vi bygga en församling, som är en rolig och trygg plats för både barn och vuxna.

Vi försöker alltid utgå från familjernas behov. Hör gärna av er om det är någonting ni undrar över eller om ni har några önskemål.

Barnkören Diskanten

Välkommen att sjunga i barnkören Diskanten. Diskanten har en grupp för äldre och en grupp för yngre barn.

Vi övar kl. 17.00-17.30 med hela gruppen och fortsätter 15 minuter till med läskunniga.

Om ditt barn vill komma med kontakta Anne Hätönen. Kören leds av kantor Anne Hätönen: [email protected] / 040-1699174.

Plats: Domprostgården, Finnbyvägen 6

Baby- och Knatterytmik i samarbete med Borgå medborgarinstitut.

Rytmiken är avsedd för småbarn tillsammans med en vuxen. Vi sjunger och läser rytmiska rim och ramsor, leker och dansar tillsammans.
Kl. 9–11.30, i samband med rytmiken, finns det möjlighet att umgås med andra barnfamiljer, amma/ mata sina barn och ta en kopp kaffe eller te med tilltugg
Rytmik-grupperna leds av Jenna Romberg och samlas i Domprostgårdens soffrum på torsdagar.
Anmälan till Borgå Medborgarinstitut. Avgift 10 €/termin.

Babyrytmik A, 0 - 9 mån. kl. 9-9.30
Babyrytmik B, 0 - 9 mån. kl. 9.40-10.10
Knatterytmik A, 9 mån. - 2 år kl. 10.15-10.45
Knatterytmik B, 9 mån. - 2 år kl. 10.50-11.20

kyrkans småbarnspedagogik logo
Småbarnspedagogik innebär den fostran som sker i relationer mellan barn och vuxna i barnets olika livskeden.
Familj med två barn, kaffekopp , barnleksaker.