Verksamhet för barn och familj

När vi döps, får vi en gemenskap med Gud och blir en del av församlingen. Tillsammans får vi bygga en församling, som är en rolig och trygg plats för både barn och vuxna.

Församlingen erbjuder en stor mängd verksamhet som just ni kan ta del av och medverka i. Vi försöker alltid utgå från familjernas behov. Hör gärna av er om det är någonting ni undrar över eller om ni har några önskemål.

Familjeträff

Kom med och njut av att vara utomhus. Vi tittar på naturen, sjunger och leker.

Det bjuds på saft och kex, men du kan hämta egen matsäk med.

Vi träffas på Domprostgårdens parkering och går tillsammans till Borgbacken.

Varmt välkomna!

Pappa med barn
Sara i Borgbacken

Dagklubb

Dagklubben ordnas i Domprostgårdens dagklubb, Finnbyv. 6  för 2.5 - 5 åringar. För eventuella ströplatser, kontakta Anita Strömförs 040- 7410290

anita.stromfors@evl.fi

Babymassagekurs

Varmt välkomna till höstens babymassagekurs som ordnas i Domprostgården. Den erbjuds för föräldrar med babyn i åldern 3 veckor – 9 månader. Kursen börjar 14.9 kl. 14-15.30 och ordnas varannan måndag fram till 23.11.

Sussi Hindsberg tar emot anmälningar och förfrågningar på eposten susanne.hindsberg@evl.fi. Kursen är gratis.