Hej alla små barn och familjer!

❗️För att inte ta onödiga risker med Corona-viruset, är all verksamhet för barn och familjer inhiberad tills vidare. Vi meddelar när vi öppnar våra fysiska dörrar igen.
Detta gäller bl.a. klubbar, familjecafé, knattekyrka, barnens kyrkstund och läger.
Knattekyrka med bibelutdelning för 6-åringarna ordnas vid ett senare tillfälle.
Under tiden som vår normala verksamhet är stängd, kommer vi att erbjuda er andra verksamhetsformer. På denna sida informerar vi så småningom om vad som finns till hands. Hör gärna av er till någon av oss anställda om ni har något på hjärtat❗️

När vi döps, får vi en gemenskap med Gud och blir en del av församlingen. Tillsammans får vi bygga en församling, som är en rolig och trygg plats för både barn och vuxna.

Församlingen erbjuder en stor mängd verksamhet som just ni kan ta del av och medverka i. Vi försöker alltid utgå från familjernas behov. Hör gärna av er om det är någonting ni undrar över eller om ni har några önskemål.

Dagklubbsbrev - Dagklubb i "corona-tider"

Nu när vi är tvungna att hålla dagklubben tillfälligt stängd, vill vi ändå se till att hålla kontakten med dagklubbsfamiljerna.
Så småningom börjar vi skicka ut dagklubbsbrev till våra klubbisar. Dagklubbsbreven innehåller bl.a. en bibelberättelse, bön och aktiviteter för barnen.

Pappa med barn
Pappa leker med barn

Familjecafé INHIBERAT

Barn är välkomna, tillsammans med någon vuxen, för att träffa andra, leka och fira en kort andakt med rörelsesånger. Ingen förhandsanmälan. Serveringsavgift 2€ / familj. Välkomna när som helst!
Familjecaféer ordnas på följande ställen:
Domprostgården, måndagar kl. 9-11:30, Finnbyv. 6.

Familjeluckan INHIBERAT

Välkomna till Familjeluckan som hålls i Domprostgården, Finnbyvägen 6.
En trevlig kväll med program för familjer.
Vi bjuder på kvällste med tilltugg. Vi pysslar och har en kort
andakt och sångstund tillsammans. Ingen anmälan.

Babymassagekurs

Höstens babymassagekurs ordnas i Domprostgården och börjar 14.9 för föräldrar med babyn i åldern 3 veckor – 9 månader.

Under massagen ordnas lek och pyssel för äldre syskon tillsammans med en barnledare. Sussi Hindsberg tar emot anmälningar och förfrågningar på eposten susanne.hindsberg(@)evl.fi.

Föräldraträffar INHIBERAT

Gruppträffar enligt modellen Föräldraskapet främst.
Vi träffas under måndagarna i Domprostgården (Finnbyv. 6). Träffarna är för nyblivna föräldrar och er baby. Vi samtalar och reflekterar kring vardagliga livssituationer, med babyn och föräldraskapet i fokus. Vi behandlar teman såsom att förstå barnets behov och känslor och hur vi påverkar varandra i familjen.

Anmäl er till susanne.hindsberg@evl.fi. Begränsat antal platser!

Hela familjen är välkommen med. Vi bjuder på mellanmål. Ingen avgift.

Familjeläger på Pellinge  INHIBERAT

Kom och ha roligt tillsammans med familjen på ett avslappnat familjeläger på Pellinge kursgård! Vi bjuder på mångsidigt program. Vi diskuterar, pysslar, badar bastu och leker. Vi firar andakt, sjunger och äter god mat. Vi har också eget program för vuxna, ungdomar och barn. Lägret börjar med en Första Maj-picknick.

Anmäl er genom att meddela de deltagande familjemedlemmarnas namn, eventuella dieter/ specialbehov samt barnens åldrar till jenni.antila@evl.fi. Anmälningstiden är 23.3 - 5.4.
Obs! Begränsat antal platser! Lägerplatserna fördelas efter att anmälningstiden tagit slut. Platserna går i första hand till Borgå församlingars medlemmar.

Baby- och knatterytmik INHIBERAT

Grupperna leds av Jenna Romberg i Domprostgården (Finnbyv. 6).
Ordnas i samarbete med Borgå Medborgarinstitut. Anmälan till BMI öppnar 2.12. Avgift 10 €

Tisdagar:

9:30-10 Knatterytmik A1 för 9 mån-2 år