Infobrev för skolbarn

Hej på dig!

På denna sida hittar du våra aktuella infobrev.

Du kan läsa dem här eller be att få dem som ett prev på posten.

Barn i mossen.

Läger

Efter en coronapaus så ordnar Domkyrkoförsamlingen igen läger på Pellinge kursgård för elever i åk 1-7. Du och dina kompisar är jätte välkomna med. Lägertiderna ser ut så här:

Gör din anmälan så fort som möjligt.

Höstlovsläger för åk 1-3 på Pellinge 20-22.10. Länken till anmälningsblanketten finns här.Öppna länk i ny flik

Höstläger för åk 4-7 på Pellinge 5-7.11. Länken till anmälningsblanketten finns här.Öppna länk i ny flik

Mer info ger ungdomsarbetsledare Mats Fontell, 0400 803 894 eller mats.fontell@evl.fi

Barnkörerna Diskanten

Vi samlas och sjunger i Domprostgården, Finnbyvägen 6. Start 15 september.

De yngre, 5-8 åringar, sjunger på onsdagar kl 17-17.30

De äldre, 9-12 åringar, sjunger på onsdagar kl 16-16.45

Välkommen med och sjung – Gör gärna din anmälan i förväg på webben: domkyrkan.fi

Mer info ger kantor och körledare Anne Hätönen, 040 1699 174 eller anne.hatonen@evl.fi

Beställ infobrevet

Tycker du om att få brev på posten? Församlingens barnledare postar brev varje månad till elever i åk 1-3 – till alla som beställer brevet. Det innehåller bibelberättelse, pysseltips och andra överraskningar.

Brevet beställs av kerstin.eklof@evl.fi. Berätta motagarens namn, ålder och postadress!

Du kan också ladda ner infobrevet här som en pdf.